Bokföring

Vi hjälper dig med din löpande redovisning och bokföring. Vi hjälper dig att upprätta bra rutiner för hur du ska sköta din löpande redovisning och hjälper dig med din bokföring. Vi hjälper till med momsdeklarationer och gör bokslut.

 

Vi är specialister inom vård och omsorg men kan självklart hjälpa alla typer av företag. Vi är anpassningsbara och flexibla. För oss är det viktigt med en personlig kontakt och att vi arbetar transparent. Vi ger dig avlastning så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

 

Vi kan ge dig råd och vägledning och stöttar dig genom hela bokföringsåret.

Vi förenklar språket

Alla vet hur viktigt det är med kommunikation både internt och externt. Vi hjälper er med att skapa enhetliga mallar för allt som rör administration, på ett lättbegripligt språk.

Löneadministration

Vi hjälper dig som har ett mindre företag med löneadministration. Du ger oss underlaget och vi sköter hela löneberedningen fram till utbetalning. Vi skickar dig en bankfil eller en banklista och du administrerar själv utbetalningen till dina anställda. Lönespecifikationerna skickar vi via Kivra.

 

 

Paketpriser

Du kan antingen välja någon av våra paket där du betalar månadsvis, eller så tar du hjälp av oss när du behöver och betalar då ett timpris.

Vi är flexibla och utformande av paketen kan se olika ut beroende på dina behov. Vi pratar igenom vad du behöver och kommer fram till vad som skulle fungera bäst för just dig.

Vialiin prispaket utan bakgrund 1