Sofia Alves

Sofia har en tvåårig yrkesexamen från Frans Schartaus Handelsinstitut som löneekonom. Hon har mer än 10 års erfarenhet av löpande redovisning och löneadministration. Efter sina studier har Sofia varit anställd på både stora företag och i mindre organisationer och förbund. Sedan 2017 är Sofia anställd av Vialin.

 

Sofia är pedagogisk, serviceorienterad och en riktig problemlösare. På fritiden tycker Sofia om att gå långa promenader med sin hund.

 

”För mig är det viktigt att du som kund får en förståelse och känner dig delaktig i jobbet jag gör, som berör dig och dina behov i ditt företagande.”

Sverker Falk-Lissel

Sverker har en juristexamen från Stockholms universitet. Han har akademisk vidareutbildning motsvarande drygt fem år inom bland annat konflikthantering, ledarskap, kommunikation, filosofi och sociologi. Han har också flertalet icke-akademiska utbildningar inom ledarskap, grupputveckling, konflikthantering, retorik och kommunikation. 

 

Sverker har suttit i flera styrelser i både föreningar och företag, samt arbetat med bland andra SLs, Waxholmsbolagets och Mälardalstrafiks styrelser. Han ingick i Sveriges a-kassors styrgrupp för införandet av GDPR. Sverker har arbetat med utbildningar på olika sätt i över 10 år. Sverker arbetar idag som VD och verksamhetschef för Aurora omsorg med ca 120 medarbetare.

 

Sverker är praktiskt lagd och drivs av att få teori att bli användbar i vardagen. På fritiden tycker Sverker om att löpträna och sjunga i kör. 

 

För mig är det viktigt att se saker som de är, inte hur man tycker att de borde vara.”

Tommy Falk

Tommy är VD och grundare av Vialin. Han är auktoriserad socionom samt har läst sociologi vid Stockholms universitet. Han har utbildningar inom gestaltterapi, psykodynamisk terapi och transaktionsanalys. Tommy har gått utbildningar hos Styrelseakademien och suttit som nämndeman i Stockholms tingsrätt.

 

Tommy började sin karriär som socialsekreterare och institutionschef i Stockholm. Han har arbetat som organisationsutredare och projektledare samt har haft uppdrag som chef inom socialtjänsten i över 45 år. Han har drivit behandlingshem och arbetat som konsult med utbildning, handledning och coachning. 2013 grundade Tommy Aurora omsorg där han idag verkar som styrelseordförande.

 

På fritiden tycker Tommy om att laga mat och ta del av politiken.

 

”Jag är intresserad av att få människor att samarbeta. Vi skapar en förståelse för att vi är beroende av varandras olikheter för att få till en fungerande helhet. Min filosofi grundar sig på Transaktionsanalysens sätt att se till hela människan och skapa en förståelse för att jag är ok och att även du är ok!”